Endringslogg i mai 2019

Dette skjedde i mai

I april har vi jobbet med utvikling av flere funksjoner knyttet til verving som ble rullet ut 15.mai. I tillegg til mindre feilrettinger på blant annet innmeldingsskjema og visning av modaler. En full liste over endringer finner dere nedenfor.

Vi har også gjort en endring som gjør det mulig å sende SMS til fakturamottaker når man vil purre på SMS.

Brukerstøtte

I mai har vi besvart 456 saker på e-post. Gjennomsnittlig tid for førsterespons var 1 timer og 30 minutter, godt innenfor vårt mål om å svare innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å lukke en sak var 18 timer.

Så langt i 2019 har vi besvart 3293 henvendelser på e-post.

Innmeldingsskjema

• Rettet feil som medførte at hjelpetekst ikke ble vist på “Brukerinnstillinger”.

SMS

• Lagt til mulighet for å kunne sende SMS til fakturamottaker når man vil purre på SMS.

Årsrapport

• Lagt til visning av erklæring etter signering.

Verving

• Rettet feil med dato for verving som medførte at bekreftede vervinger ble ubekreftet ved fornying og ny faktura.
  • “Bekreftet” er nå et eget felt på vervinger.
  • Rettet feil som medførte at søk i boks for å sette verving ikke tok med treff i enkelte tilfeller.
  • Lagt til mulighet for å kunne slette ubekreftede vervinger.
  • Forbedret kobling mellom verving og medlemskap.

Modaler

• Rettet feil som gjorde at modaler kunne vises uklart i Google Chrome.