Endringslogg i mars 2019

Dette skjedde i mars

I februar har vi jobbet med feilrettinger og forbedringer av systemet. Blant annet har vi fått på plass muligheten til å fjerne kommentarer, forbedret visning og tilgang til familieprofilen fra brukerprofilen, og lagt til varsel om ubetalt forbundskontingent for forbund/paraplyorganisasjoner. En full liste over endringer finner dere nedenfor.

Brukerstøtte

I mars har vi besvart 732 saker på e-post. Gjennomsnittlig tid for førsterespons var 2 timer og 6 minutter, godt innenfor vårt mål om å svare innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å lukke en sak var 22 timer.

Så langt i 2019 har vi besvart 2458 henvendelser på e-post.

Arrangement

• Fikset feil hvor påmeldingsvalg var borte på noen enkelte medlemmene

Brukerprofil

• Lagt til mulighet å fjerne kommentarer

Familie

• Forbedret visning og tilgang fra brukerprofilen til familiegruppe

Liste

• Fikset feil ved nedlasting av medlemsliste fra nye listemotorikken
  • Fjernet forhold-felter i skjemaene
  • Rettet feil på feil ID-nummer ved bruk av handling i vervliste
  • Rettet feil på større enn verdi returnerer mindre enn den var oppgitt

Medlemskap

• Rettet feil hvor medlemskap starter fra 1900

Organisasjon

• Lagt til varsel på topp av org.profil om ubetalt kontingent for paraplyorganisasjoner
  • Kategorier kan ha underkategorier
  • Lagt til datofiltrering med datovelger

Økonomi

• Rettet feil på KID-generering av AvtaleGiro på betalingsplan
  • Forbedringer på AvtaleGiro-håndtering for å unngå at endring av avtale i nettbank fører til at avtalen blir deaktivert i HyperSys

Årsrapport

• Fikset feil på indikering av signaturer