Administrere publikasjoner

For å administrere en publikasjon kan man klikke på «Vis detaljer» fra publikasjonssiden.

Abbonenter

Dette er en oversikt over alle abonnenter tilknyttet denne publikasjonen.
Listen viser navn på abonnenten, start- og sluttdato på abonnementet, betalingsstatus og om det brukes medlemspris.

Du kan legge til nye abonnenter ved å trykke på «Legg til abonnement«.

For å endre på et eksisterende abonnement, klikker du på linjen du ønsker å endre.

Herifra er det også mulig å avslutte abonnementet ved å trykke på den røde knappen.

Det er i tillegg mulig å laste ned listen over abonnenter ved å trykke på
Du vil da få listen i en excel-fil.

Utgivelser

Dette er en oversikt over alle utgivelser knyttet til denne publikasjonen.
Listen viser tittel på utgivelser, datoer for utsending og publisering, samt status på utgivelsen.

Nye utgivelser kan opprettes etter ønske og behov.
For å legge til en ny utgivelse, trykker du på «Opprett ny utgave«.

Her setter du tittel på utgaven, samt utgivelsesdato.
Det er mulig å ha forskjellige datoer for fysisk og digital utsendelse.

For å endre på en eksisterende utgivelse som ikke er ferdig publisert kan du trykke på «Se» lengst til høyre på linjen du ønsker å endre.

Herifra er det også mulig å se mottakere for utgivelsen.
Om du ønsker å legge til mottakere som ikke allerede finnes i listen kan du gjøre det ved å trykke på «Legg til mottaker«

Du kan også laste ned distribusjonslister i excel-format ved å trykke på knappene for innenlands- eller utenlandspost.