Skip to content Skip to footer

Anonymiserte

Etter anonymisering blir listen flyttet til Anonymisert, hvor det er en logg over hva som har skjedd med listen, med når den ble laget, og når den ble anonymisert, avbrutt, eller feilet.

Her vil både anonymiseringer av flere samtidig, og anonymisering av enkeltpersoner dukke opp.

Ved å klikke på en oppføring i listen får du opp flere detaljer om den anonymiseringsjobben.

En liste kan ha tre statuser:

Avsluttet: Listen er behandlet, og anonymisering er gjennomført for de som skulle anonymiseres

Avbrutt: Listen ble avbrutt, og anonymisering er ikke gjennomført

Feilet: Dersom noe går galt når listen skal kjøres får den status som feilet.

Det er ikkje lagt inn nokre innspel endå

Legg til innspel

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *