Hvordan: Signere årsrapport

Sentralleddet må kontakte brukerstøtte ved oppsett av årsrapport for å si ifra om signering skal gjøres av styreleder alene eller 2 styremedlemmer. Dette må være på plass før signering kan starte.

Når årsrapport er fylt ut, må årsrapporten signeres digitalt. Dere kommer til oversikt av årsrapporten med to valg.

Øverst blir det etterspurt om signering. Det er for å bekrefte at personen som er i HyperSys er personen som skal håndterer årsrapport og signering. Først må brukeren verifisere seg og dette gjøres ved å taste inn PIN-kode som blir sendt via SMS.

Pass på at personen(e) som skal signere har telefonnummer registrert i HyperSys.

Trykk på den blå setningen for å komme nederst til siden for å begynne med verifisering. Trykk på feltet hvor det står SMS.

Det vil komme et vindu med stegene hvor dere kan se om riktig telefonnummer er registrert. Dersom ja, kan dere trykke på .
Det sendes da 6-siffer PIN-kode på SMS til dette nummeret. Når dere har fylt ut og trykket på Send, trenger dere bare å bekrefte at informasjonen i årsrapporten er korrekt.

Merk at dere kan avbryte signering og redigere skjemaet dersom noe ikke stemmer. Det gjøres her:

Trykk på avmerkingsboksen og deretter . Dere har nå signert dokumentet.
Merk at dokumentet kun blir registrert som signert når to personer har signert dersom det krever 2 styremedlemsignaturer.