Brukerinnstillinger

Brukerinnstillinger er hvor organisasjonen kan lage og definere dynamiske data for en bruker i Hypersys.

Beskrivelse: Her skriver dere inn hva det dynamiske feltet gjelder.

Verdier: Her velger dere hva som skal være verdiene/alternativene for feltet. Verdiene man kan sette for innstillingene er Ja/Nei, Tall, Fra/Til, Egendefinert og Tekst. Dere kan når som helst endre de verdiene dersom det er behov.

NB! Dersom dere endrer noen av verdiene, kan det forårsake tap av tidligere data uten gjenskapning.

Standardvalg: Her kan dere sette hva som skal være standardvalget for feltet.

Kan endres av: Dette definerer hvem som kan endre valget for feltet, og det er tre alternativer; superbrukere, brukere med redigeringstilgang, og påvirket objekt. Påvirket objekt er brukere som får feltet på profilen sin.

Synlig for: Dette definerer hvem som kan se feltet under Innstillinger og dynamiske data på brukerprofilen. Her er det følgende alternativ; superbrukere, brukere med redigeringstilgang, påvirket objekt, og alle. Dersom feltet er synlig for påvirket objekt vil brukere som logger seg inn på profilen sin se innstillingen under Innstillinger og dynamiske data.

Endre dynamisk data for brukere

Det er flere måter å endre dynamiske data for brukere. Det kan gjøres fra brukerprofilen, og dersom det er satt til å kunne endres for påvirket objekt er det her brukere endrer verdi.

For å endre dynamisk data for flere medlemmer samtidig:

1. Gå til Medlemsliste
  2. Velge de som skal ha endring
  3. Trykke på Endre, velge dynamisk data
  4. Velge hvilken ny verdi det skal lagres på de utvalgte

Dynamisk data i innmeldingsskjema

Når en brukerinnstilling er lagt til, kan det brukes på innmeldingsskjemaet. (Det må bli lagt til fra Rediger innmeldingsskjema)

Som blir vist på brukerprofilen under Innstillinger og dynamiske data