Dashboard

Dashboardet til arrangementmodulen består av flere elementer.

1. Kommende arrangementer: Arrangementer du er invitert til, eller som er åpne for deg
  2. Mine Arrangementer: Arrangementer du er påmeldt
  3. Arrangementer jeg organiserer: Arrangementer du har rettigheter til å se (utvidet informasjon) eller redigere gjennom et verv eller en arrangementrolle
  4. Kommende arrangement for organisasjon: Arrangementer tilgjengelige for organisasjonen

I tillegg har du noen knapper for hurtigtilgang til verktøy.

1. Arrangement i hovedmenyen
  2. Knapp for å opprette et nytt arrangement
  3. Arkiv, og liste over alle kommende arrangement (Som du har rettigheter til å se)
  4. Lenke til konfigurasjon av arrangementmodulen (Også tilgjengelig via hovedmenyen)