Skip to content Skip to footer

Fornying for sentraldrevne organisasjoner

I sentraldrevne organisasjoner er det sentralt som har kontroll på medlemskapstyper og kontingenter, og som har ansvaret for vedlikehold av lister. Før overgang til nytt år er det et par ting som må gjøres.

Fornying av medlemskapstyper og kontingenter finner du på Medlemskap –> Oppsummering av fornying, eller ved å klikke på linken (blå tekst) som kommer når du logger deg inn i HyperSys.

Regelen er automatisk fornying ved overgangen til 2020, det vil si at alle som ikke er meldt ut, vil få et nytt medlemskap for 2020. I tillegg blir faktura for 2019 kreditert, og en ny faktura for 2020 blir generert (men ikke sendt!).

Det som må gjøres før nyttår er å gå gjennom medlemskapstypene i organisasjonen din, og velge hva som skal skje med disse til neste år.

Du har tre valgmuligheter;

  • sette ny pris
  • beholde årets pris
  • deaktivere medlemskapstypen. Dersom du deaktiverer en medlemskapstype blir den ikke vist i listen over tilgjengelige medlemskapstyper, men medlemmene som har medlemskapstypen blir fornyet og beholder medlemskapstypen.

Når valgene er gjort kan du gå videre og se en oppsummering av de ulike medlemskapstypene, med hva som er prisen til neste år, og hvor mange som blir fornyet til denne medlemskapstypen.

MERK! Det er på nåværende tidspunkt ikke mulig å masseendre medlemskapstype, det vil si at hvis dere har medlemmer som skal flyttes fra en medlemskapstype til en annen, for eksempel fra «Førsteårsmedlem» til «Ordinær» må dere ta kontakt med brukerstøtte for hjelp.

Vi anbefaler at dere rydder i ubalanserte reskontroer før nyttår, men det er ikke nødvendig for at medlemmene skal fornyes, det er mulig å rydde i ubalanserte reskontroer i etterkant av fornying.

Det er ikkje lagt inn nokre innspel endå

Legg til innspel

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *