Skip to content Skip to footer

Hvordan: Låse/låse opp en bruker

For å låse eller låse opp en bruker, trenger du superbruker-tilgang. Dersom du ikke har det, må du kontakte hovedorganisasjonen slik at de kan gjøre det for deg.

En konto kan være låst av forskjellige grunner. Den mest vanlige er at brukeren har forsøkt å logge inn med feil passord mange nok ganger. (Nøyaktig antall settes her)

For å låse/låse opp en bruker må du inn på profilen til brukeren. Dette kan du gjøre ved å søke opp personen i søkefeltet, enten ved navn, epost, medlemsnummer eller telefonnummer.
Når du har funnet riktig bruker kan du finne valget som heter «Lås denne brukeren» under Kontoinnstillinger.

Ved å trykke på knappen vil du kunne låse/låse opp kontoen.

Dersom kontoen er låst pga feil passord, må brukeren logge inn med riktig passord på første forsøk. Hvis ikke vil kontoen bli låst igjen med en gang.

Det anbefales at brukeren gjenoppretter passordet sitt ved å trykke på «Glemt passord» på innloggingssiden for å være sikker på at det er riktig passord.

Det er ikkje lagt inn nokre innspel endå

Legg til innspel

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *