Hvordan: Opprette ny publikasjon

For å opprette en ny publikasjon kan du gå via publikasjonssiden som du finner gjennom menyvalget «Vår organisasjon» -> «Publikasjoner«.

Ved å trykke på «Opprett ny publikasjon» knappen vil du da få opp et vindu med informasjon om publikasjonen du ønsker å opprette.

Feltene du må fylle ut er:

• Navn på publikasjonen
  • Eier
    • Her kan du velge blandt en liste over alle organisasjoner personen som er innlogget har mulighet til å se
  • Publikasjonstype
    • Om publikasjonen skal være bok, magasin, nyhetsbrev, osv.
  • Url
    • Nettside for publikasjonen. Dette feltet er ikke påkrevd
  • Beskrivelse
    • Kort beskrivelse av publikasjonen
  • Pris
    • Hvor mye det skal koste å abonnere på hele publikasjonen, ikke bare
  • Utgaver per år
    • Hvor mange ganger publikasjonen skal utgis i løpet av et år