Kontoer/KID

Denne siden viser en oversikt over alle kontonummer som er registrert i organisasjonen, også de i eventuelle under-organisasjoner.

Om man klikker på tannhjulet får man opp valg-menyen.
Her kan man enten legge til et filter, for å justere utvalget som blir vist.
Eller legge til og fjerne kolonner som skal vises i listen.

Hvis du vil legge til eller endre kontonummeret til organisasjonen kan man gjøre det via Organisasjonsprofil siden.

Ved å trykke på kontonummeret, eller feltet der det står «ikke definert» får man opp en meny hvor man kan legge til eller endre kontonummeret til organisasjonen.