Legg til eller endre abonnement

Via publikasjonssiden

Når man har valgt en publikasjon, har man mulighet til å legge til abonnenter ved å trykke på «Legg til abonnement» knappen

Da vil du få opp et skjema som du kan fylle ut for å legge til en ny abonnent.

Her fyller du altså inn:

• Navn
    • Her har du mulighet til å søke gjennom aktører i systemet, treffene er avhengig av tilgangen til personen som er logget inn.
  • Antall eksemplarer
    • Hvor mange kopier du ønsker av hver utsendelse, altså ikke hvor mange utsendelser man ønsker.
  • Start/Sluttdato
    • Når du ønsker å starte/avslutte abonnementet. Du vil altså motta alle utgivelser som blir sendt ut mellom disse datoene.
  • Digital/Fysisk post
    • Om du ønsker å motta digitale/fysiske utsendelser, eller begge deler.
  • Samt noen valg for overstyring av pris

Ved å trykke opprett vil personen bli lagt til i abonnementlisten, og faktura vil bli automatisk opprettet.

Dersom personen har ubetalte fakturaer fra før av vil det bli generert en ny faktura med abonnementet inkludert.

For å endre på et eksisterende abonnement er det bare å trykke på den aktuelle linjen.

Her er det også mulig å se betalingsstatus, samt fakturaen.

Via brukerprofil

Det er også mulig å legge til, samt endre abbonementer via brukerprofilen under «Abonnement«

Ved å trykke på «Ny» vil det dukke opp et vindu hvor man kan opprette et nytt abonnement.

Her velger du hvilken publikasjon du ønsker å abonnere på, hvor mange kopier du vil ha av hver utgivelse, samt start-/sluttdato for abonnementet.

For å endre på eksisterende abonnement kan man klikke på navnet til publikasjonen.

Det er også mulig å avslutte et abonnement her ved å trykke på «Avslutt abonnement» knappen.

Via innmeldingsskjema

Dersom dere ønsker at medlemmer skal få mulighet til å abonnere på en publikasjon når de melder seg inn kan dere legge til dette som et valg i innmeldingsskjemaet.
Dette feltet finner dere under «Abonnement på publikasjon«.

Da vil det være mulig å velge hvilke publikasjoner man ønsker å abonnere på når man melder seg inn.