Manuell tilordning

Av og til vil det være behov for å flytte medlemmer. De kan ha flyttet, ønsker omplassering til et annet lokallag, eller lokallaget deres er lagt ned. Dere kan endre hvilket lokallag medlemet tilhører via medlemslisten eller på brukerprofilen til medlemmet.

Via medlemslisten trenger dere bare trykke på medlemmet, så vil dere få opp disse valgmulighetene. Via brukerprofilen må dere gå til oversikten over medlemskap og redigere der.

Før medlemmet flyttes må dere ta noe valg. Hvilken organisasjon skal medlemmet flyttes til. Skal automatisk tilordning tillates senere, hvilken metode skal brukes og hva årsaken til byttet er.