Medlemsliste (klassisk)

Denne funksjonen er under avvikling og vil ikke lenger være tilgjengelig i 2020.

Medlemslisten er en av de mest brukte funksjonene i HyperSys, her kan du finne all informasjon om medlemmene i organisasjonen.
Dersom dere har underorganisasjoner vil medlemmer i disse også dukke opp her.

For å komme til medlemslisten kan dere bruke menyvalget Medlemskap -> Medlemsliste (klassisk).
Da vil det dukke opp en liste over alle medlemmer i organisasjonen.
Listen kan sorteres ved å trykke på navnet til kolonnen øverst, trykker man en gang til vil listen sorteres i omvendt rekkefølge.

På toppen har man mulighet til å velge hvilket år man ønsker å se listen for.

Medlemsindikator

På venstre side i listen har man en indikator som viser status på medlemskap.

Grønn prikk betyr at medlemskapet er betalt det året.
 Rød prikk betyr at medlemskapet ikke er betalt det året.
 Trekant betyr at medlemmet har betalt en sum som ikke samsvarer med fakturabeløp og dermed trenger manuell registrering.

Direktehandlinger

I medlemslisten har man mulighet til å gjøre visse handlinger som påvirker en enkelt person, fremfor et utvalg.

1. Ved å trykke på alfakrøllen, kan man sende en e-post til personen.
  2. Ved å trykke på telefonen kan man sende en SMS til personen.
  3. Ved å trykke på medlemsindikatoren kan man få mer informasjon om medlemskapet til personen.

Massehandlinger

Det er også mulig å gjøre handlinger som påvirker et helt utvalg.

1. Avhuking og antall som er avhuket
  2. Tilgjengelige valg for markerte objekter
    • Last ned: Laste ned medlemsliste i eksel, eller som etiketter
    • SMS: Send SMS til de markerte personene
    • E-post: Send e-post til de markerte personene
    • Endre: Endre dynamiske data til de markerte personene
    • Fakturahåndtering: Håndtere fakturaene til de markerte personene på ulike måter, som å sende de på e-post, laste ned som samlefaktura eller endre forfallsdato
    • Legg til i: Valg om å legge de utvalgte i kampanje, eller legge til ei gruppe (f.eks. familiegruppe), eller invitere til et arrangement

Filtere og kolonner

Ved hjelp av «Valg» knappen i verktøylinjen på toppen har man mulighet til å sette på filtere på listen, dvs. at hvis man ønsker å kun se medlemmer som har betalt for medlemskapet sitt, så kan man det.
Det er også mulig å legge til eller fjerne hvilke kolonner som vises, hvis man ønsker å se mer informasjon om medlemmene på en gang.

Filter

Ønsker du å filtrere listen, f.eks. hvis du ønsker å kun se de medlemmene som har betalt fakturaen sin, kan du gå ned til «Betalingsstatus» på venstre side i «Valg» menyen og velge «Betalt«.
Da vil listen oppdatere seg automatisk med det nye filteret aktivert.

Aktive filtere vil dukke opp over «Valg» knappen og hvis man vil fjerne et filter kan man trykke på det røde krysset.

Kolonner

Ønsker du å legge til eller fjerne kolonner, f.eks. hvis du vil se hvilket lokallag de forskjellige medlemmene hører til i, kan du huke av valget for «Lokallag» på høyre side i «Valg» menyen.
Da vil listen oppdatere seg automatisk med den nye kolonnen.

Vil du fjerne kolonnen igjen er det bare å fjerne haken igjen.