Ny arrangementtype

Før du kan opprette et arrangement, må du lage en arrangementtype. Du trenger også å ha definert hvilke rolletyper som skal være tilgjengelig for arrangementtypen, hvis du ikke har gjort det kan du finne ut hvordan her.

For å opprette eller redigere en arrangementtype kan du gå via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«

Her kan du klikke på pluss ikonet () og deretter «Ny arrangementtype» for å lage en ny arrangementtype, eller blyant ikonet () for å redigere en eksisterende.

Da vil det dukke opp et vindu hvor man kan redigere arrangementtypen.

De forskjellige feltene du skal fylle inn er:

• Name: Navn på arrangementtypen
  • Description: Beskrivelse av arrangementtypen
  • Velg rolletyper: Hvilke rolletyper som er lovlig å bruke for denne arrangementtypen
    • Alle rolletyper du ønsker å bruke for en type må legges til her. Men du behøver ikke bruke alle definerte rolletyper på et enkelt arrangement
  • Velg eventuelle påmeldingsspørsmål: Hvilke påmeldingsspørsmål som skal foreslås for arrangører av denne arrangementtypen
    • Vi anbefaler å sette opp spørsmål som brukes mye og ofte til arrangementtypen, for å spare tid ved opprettelse av nye arrangementer

Trykk «Lagre» for å fullføre.