Ny rolletype

For å opprette eller redigere en rolletype kan du gå via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«.

Her kan du klikke på pluss ikonet () og deretter «Ny rolletype» for å lage en ny rolletype, eller blyant ikonet () for å redigere en eksisterende.

Da vil det dukke opp et vindu hvor du kan sette navn og beskrivelse på rolletypen, samt hvilke tilganger denne rollen skal ha.

Merk at uansett hvilke tilganger som settes her så vil alle med godkjent påmelding alltid kunne se:

• Fornavn og rolletype til andre deltakere
  • Filer som er lastet opp til arrangementet