Nytt påmeldingsvalg

Påmeldingsvalg er spørsmålene brukeren vil få i påmeldingsskjemaet.

For å opprette eller redigere et påmeldingsvalg kan du gå via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«

Her kan du klikke på pluss ikonet () og deretter «Nytt påmeldingsvalg» for å lage et nytt påmeldingsvalg, eller blyant ikonet () for å redigere en eksisterende.

Da vil det dukke opp et vindu hvor man kan redigere påmeldingsvalget.

De forskjellige feltene du skal fylle inn er:

• Label: Selve spørsmålet som skal stilles
  • Description: Beskrivelse/Hjelpetekst
  • Field type: Formen som svarene skal ha
    • Tekst
    • Tall
    • Valg
      • Dersom det skal være valg, vil du få mulighet til å lage svaralternativer
  • Om spørsmålet skal vises for alle rolletyper, eller egendefinert utvalg av rolletyper
    • Dersom du velger utvalgte rolletyper vil alle tilgjengelige typer dukke opp på venstre side, hvis du klikker på de vil de bli valgt og flyttet til boksen på høyre side
  • Til slutt velger du om spørsmålet skal være påkrevd eller ikke

Trykk «Lagre» for å fullføre.

Vise påmeldingsvalg i lister

Etter å ha opprettet påmeldingsvalg, kan det settes inn i arrangementet. Når noen har valgt det de skulle, kan det sjekkes på Deltaker-listen på høyre meny av arrangementet.
Når dere er på Deltaker-lista, trykker dere på Valg med tannhjul på. Der vil dere få opp påmeldingsvalg som kolonne og sjekke hva har deltakere valgt i listen.