Opprett underorganisasjon

Ved å gå inn på Vår organisasjon -> Underorganisasjoner kommer du inn på en liste over underorganisasjoner. Les mer om underorganisasjoner her.

Fra denne siden kan du også opprette en ny underorganisasjon ved å klikke på Opprett underorganisasjon.

Pass på at du har riktig organisasjon som aktiv organisasjon når du oppretter underorganisasjon, ettersom aktiv organisasjon blir regnet som «foreldreorganisasjon».

Da kommer du inn på en ny side hvor du kan sette opp den nye underorganisasjonen. Du må velge type, for eksempel lokallag. Les mer om oppsett av organisasjonstyper her. Deretter skriver du inn navn på organisasjonen, og setter opp automatisk tilordning av medlemmer hvis det er ønskelig. Les mer om automatisk tilordning her. Trykk deretter på Opprett.

Når du har trykket på opprett blir du sendt til den nye underorganisasjonen sin organisasjonsprofil hvor du kan legge inn informasjon om organisasjonen.