Søkefeltet

Søkefeltet kan brukes for å finne personer eller organisasjoner.

Du vil kun få opp resultater som du har tilgang til å se.

Disse tilgangene er basert på roller/verv som du har i organisasjonen.
Hvilke tilganger de forskjellige rollene har, styres av sentralleddet i organisasjonen.

Etterhvert som du skriver i søkefeltet, vil resultater dukke opp.

Det er mulig å trykke på forstørrelsesglasset for å spesifisere hva du ønsker å søke etter.
Standardvalget er å søke på alt, men du kan velge å søke kun på personer eller organisasjoner om du vil det.

Informasjon det er mulig å søke på:

• Personer:
    • Fornavn, etternavn eller fullt navn.
    • Medlemsnummer.
    • E-post adresse.
    • Telefonnummer.
  • Organisasjoner:
    • Navn på organisasjonen.
    • E-post adresse.
    • Telefonnummer.