Tjenestekostnad

En del organisasjoner ønsker å ha oversikt over forbruket av SMS-meldinger og lignende til lokal- og fylkeslag, enten for statistikk eller for å viderefakturere kostnader. For dette formålet anbefaler vi bruk av funksjonen “Tjenestekostnad-oversikt”.

Fra menypunktet Økonomi finner du Tjenestekostnad. Her listes opp en oversikt over SMSer som har blitt sendt gjennom HyperSys fra de ulike underorganisasjonene.

NB! Merk at hvilken organisasjon som benyttes som avsender avhenger av hvor SMSen blir sendt fra. Se mer om dette i avsnittet “Hva blir organisasjonen satt til?” under.

Valg av tidsperiode

På toppen av sida kan det velges ulike tidsperioder. Det mest vanlige er å bruke hele kalenderår (valget til venstre), men man kan også velge en tidsperiode, for eksempel første kvartal eller lignende.

Nedlasting av rapport

Rapporten kan lastes ned som regneark eller CSV-fil ved å trykke på de relevante knappene.

Meldinger under “Ukjent”

Meldinger som ikke kan kobles til en spesifikk bruker eller organisasjon står på linjen “Ukjent”. Det kan for eksempel være to-faktor-meldinger ved innlogging, dialog ved innmelding, fakturaformidling eller meldinger sendt fra Unicornis ved spesialbestilling av utsendinger på vegne av en kunde.

Antall meldinger

Antallet meldinger i rapporten er basert på antall faktiske SMSer som blir sendt. En vanlig SMS er begrenset til 160 tegn, og hvis en melding er lenger enn dette så vil den bli delt opp i flere “SMS-sider”. Hos mottakeren blir meldingen vist som en enkelt melding, men kostnaden bestemmes av hvor mange SMS-sider som blir sendt.

For eksempel så vil en lang melding på 5 sider som sendes til 10 mottakere gi 50 meldinger i oversikten over tjenestekostnad.

Merk at maks-lengde på hver SMS-side kan variere basert på innholdet i meldingen. Du kan lese mer om dette på hjelpesidene om SMS-utsending.

Summering av underorganisasjoner

Dersom det hukes av for “Summer underorganisasjoner” vil HyperSys kombinere tall for organisasjoner som har underorganisasjoner. For et fylkeslag vil da summen være fylkeslagets egne meldinger pluss meldinger sendt av lokallag under fylket. Dette kan være forvirrende og misvisende, men en del kunder bruker en kombinasjon av summert og ikke-summert rapport, så derfor er funksjonen tatt med.

Eksempel på summering
Trøndelag fylkeslag har sendt 10 meldinger selv.
Trondheim lokallag har sendt 5 meldinger selv.
Namsos lokallag har sendt 3 meldinger selv.

Rapporten vil da vise 18 meldinger på Trøndelag – altså 10 + 5 + 3 = 18.

Hva blir organisasjon satt til?

Hvilken organisasjon som blir satt som avsender av en melding blir bestemt ut i fra hvor man gjennomfører utsendingen:

I medlemslisten til et lokallag

Sende melding til flere medlemmer i laget

Hvis man huker av for et eller flere medlemmer i medlemslisten og sender SMS gjennom Send SMS-valget i toppmenyen så er det organisasjonen til listen (navnet etter “Alle medlemskap i “) som blir satt som avsender. Dette er uavhengig av aktiv organisasjon.

Sende melding til ett medlem i laget

Hvis man sender melding til et enkelt medlem gjennom SMS-ikonet på medlemmet så vil avsender bli satt til lokallaget til det enkelte medlemmet. Dette er uavhengig av aktiv organisasjon.

Sende faktura på SMS

Hvis man huker av for et eller flere medlemmer i medlemslisten og sender SMS gjennom Faktura i toppmenyen og så velger Send via SMS så er det utsteder av fakturaen som blir satt som avsender. Det er sentralleddet i sentraldrevne organisasjoner. Dette er uavhengig av aktiv organisasjon.

På brukerprofilen til et medlem

Hvis man sender SMS fra brukerprofilen til et medlem (ved å klikke på mobilnummeret deres og så Send SMS) så er det aktiv organisasjon som blir satt som avsender.

Oppdatering av tall i rapporten

Rapporten oppdateres med nye tall hver natt.