Dashboard – arrangement

Arrangementmodulen er kun ute i prøveversjon (beta). Modulen kan fint brukes som den er nå, men vi kan ikke garantere at den vil fungere optimalt. Det kommer forbedringer høsten 2020.

Dashboardet til arrangementmodulen består av flere elementer.

1. Kommende arrangementer: Arrangementer du er invitert til, eller som er åpne for deg
  2. Mine Arrangementer: Arrangementer du er påmeldt
  3. Arrangementer jeg organiserer: Arrangementer du har rettigheter til å se (utvidet informasjon) eller redigere gjennom et verv eller en arrangementrolle
  4. Kommende arrangement for organisasjon: Arrangementer tilgjengelige for organisasjonen

I tillegg har du noen knapper for hurtigtilgang til verktøy.

1. Arrangement i hovedmenyen
  2. Knapp for å opprette et nytt arrangement
  3. Arkiv, og liste over alle kommende arrangement (Som du har rettigheter til å se)
  4. Lenke til konfigurasjon av arrangementmodulen (Også tilgjengelig via hovedmenyen)