Skip to content Skip to footer

Hvordan: Forbedre e-posttreff

Utfordring med masse-epost

Mengden søppelpost stiger stadig, og i tråd med dette innfører e-posttjenester som Google, Hotmail, Outlook og andre stadig strengere regelsett på e-post. Det er flere faktorer som spiller inn om det blir regnet som søppelpost – fra hvem som er avsender (maskina) til innholdet i e-posten og om mottaker har avsenderen i kontaktlista si.

Tips 1 – Anbefal å legge til i kontaktlista

De fleste e-postsystemer vil sleppe e-poster som kommer fra en bekreftet avsender gjennom. Den enkleste måten å bli bekrefta avsender på, er at mottakeren legger til avsenderen i kontaktlista si.

Tips 2 – Bruk flettefelt

HyperSys har innebygd støtte for flettefelt ved utsending av e-poster. Bruk gjerne disse, f.eks. starte e-posten med «Hei Fornavn» hvor Fornavn er flettefeltet for fornavn. Dette gjør at hvar e-post er unik, og det er litt mindre sannsynlig at e-posten blir flagget som spam.

SPF: Sett opp at Unicornis får sende e-post for domenet deres

De siste to årene har det blitt mer og mer vanlig å sette opp såkalt SPF. Med SPF erklærer du til alle brukere på internett at e-post for deres domene kan sendes fra Unicornis sine maskiner.  For mer informasjon om SPF, se her.

Les mer om SPF i egen artikkel.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *