Hvordan: Opprette familiegruppe

For å opprette en ny familiegruppe kan du gå via brukerprofilen, under «Personalia» eller boksen for «Grupper og familier».

Det er viktig å opprette gruppen fra brukerprofilen til den som skal stå som «eier» av gruppen, da det er denne personen som blir satt som fakturamottaker.

Det vil da dukke opp et vindu hvor man kan velge om man ønsker samlefaktura for familien.

Per nå er det eneste valget om man skal ha samlefaktura eller ei, det vil bli oppdatert med nye innstillinger etterhvert som vi ser behov for det.

Når gruppen er opprettet kan man finne den via brukerprofilen, under Grupper og familier.