Ny arrangementtype

Arrangementmodulen er kun ute i prøveversjon (beta). Modulen kan fint brukes som den er nå, men vi kan ikke garantere at den vil fungere optimalt. Det kommer forbedringer høsten 2020.

Før du kan opprette et arrangement, må du lage en arrangementtype. Du trenger også å ha definert hvilke rolletyper som skal være tilgjengelig for arrangementtypen, hvis du ikke har gjort det kan du finne ut hvordan her.

For å opprette eller redigere en arrangementtype kan du gå via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«

Her kan du klikke på pluss ikonet () og deretter «Ny arrangementtype» for å lage en ny arrangementtype, eller blyant ikonet () for å redigere en eksisterende.

Da vil det dukke opp et vindu hvor man kan redigere arrangementtypen.

De forskjellige feltene du skal fylle inn er:

• Name: Navn på arrangementtypen
  • Description: Beskrivelse av arrangementtypen
  • Velg rolletyper: Hvilke rolletyper som er lovlig å bruke for denne arrangementtypen
    • Alle rolletyper du ønsker å bruke for en type må legges til her. Men du behøver ikke bruke alle definerte rolletyper på et enkelt arrangement
  • Velg eventuelle påmeldingsspørsmål: Hvilke påmeldingsspørsmål som skal foreslås for arrangører av denne arrangementtypen
    • Vi anbefaler å sette opp spørsmål som brukes mye og ofte til arrangementtypen, for å spare tid ved opprettelse av nye arrangementer

Trykk «Lagre» for å fullføre.