Ny rolletype

Arrangementmodulen er kun ute i prøveversjon (beta). Modulen kan fint brukes som den er nå, men vi kan ikke garantere at den vil fungere optimalt. Det kommer forbedringer høsten 2020.

For å opprette eller redigere en rolletype kan du gå via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«.

Her kan du klikke på pluss ikonet () og deretter «Ny rolletype» for å lage en ny rolletype, eller blyant ikonet () for å redigere en eksisterende.

Da vil det dukke opp et vindu hvor du kan sette navn og beskrivelse på rolletypen, samt hvilke tilganger denne rollen skal ha.

Merk at uansett hvilke tilganger som settes her så vil alle med godkjent påmelding alltid kunne se:

• Fornavn og rolletype til andre deltakere
  • Filer som er lastet opp til arrangementet