Nytt påmeldingsvalg

Arrangementmodulen er kun ute i prøveversjon (beta). Modulen kan fint brukes som den er nå, men vi kan ikke garantere at den vil fungere optimalt. Det kommer forbedringer høsten 2020.

Påmeldingsvalg er spørsmålene brukeren vil få i påmeldingsskjemaet.

For å opprette eller redigere et påmeldingsvalg kan du gå via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«

Her kan du klikke på pluss ikonet () og deretter «Nytt påmeldingsvalg» for å lage et nytt påmeldingsvalg, eller blyant ikonet () for å redigere en eksisterende.

Da vil det dukke opp et vindu hvor man kan redigere påmeldingsvalget.

De forskjellige feltene du skal fylle inn er:

• Label: Selve spørsmålet som skal stilles
  • Description: Beskrivelse/Hjelpetekst
  • Field type: Formen som svarene skal ha
    • Tekst
    • Tall
    • Valg
      • Dersom det skal være valg, vil du få mulighet til å lage svaralternativer
  • Om spørsmålet skal vises for alle rolletyper, eller egendefinert utvalg av rolletyper
    • Dersom du velger utvalgte rolletyper vil alle tilgjengelige typer dukke opp på venstre side, hvis du klikker på de vil de bli valgt og flyttet til boksen på høyre side
  • Til slutt velger du om spørsmålet skal være påkrevd eller ikke

Trykk «Lagre» for å fullføre.

Vise påmeldingsvalg i lister

Etter å ha opprettet påmeldingsvalg, kan det settes inn i arrangementet. Når noen har valgt det de skulle, kan det sjekkes på Deltaker-listen på høyre meny av arrangementet.
Når dere er på Deltaker-lista, trykker dere på Valg med tannhjul på. Der vil dere få opp påmeldingsvalg som kolonne og sjekke hva har deltakere valgt i listen.