Sende SMS – Forhåndsvisning

Når dere skal sende ut SMS til medlemmene deres er det nå mulig å få se en forhåndsvisning av medlingen før dere sender den ut.

Selve feltet hvor meldingen skrives inn er lik den man tidligere har hatt. Det er verdt å merke seg at man kan velge hvem som skal stå som avsender av SMSen.

Når dere sender ut sms med flettefelt, får dere nå muligheten til å se en forhåndsvisning av SMSen. Her har dere også muligheten til å bla igjennom alle meldingene som skal sendes ut. Det kan være forntuftig å ta en rask kontroll for å sjekke om flettefeltet ser korrekt ut på et par meldinger.