KID blir avvist i nettbank

Det er svært lite sannsynlig at et KID-nummer laget i HyperSys ikke fungerer mens andre fungerer. I alle tilfeller til nå av slikt har det vist seg at medlemmet har tasta feil i nettbanken sin, for eksempel ved å lime inn frå e-post og få med seg et mellomrom. For å feilsøke dette er beste måten å logge inn i en nettbank (for eksempel din egen), og legge inn en betaling på f.eks. 1kr en uke fremover i tid til deres kontonummer og med KID-nummeret medlemmet prøver å bruke. Om du får feilmelding og har limt inn, prøv å taste hvert tall individuelt inn. Om dette går fint, gå inn i forfallsoversikten din og slett betalinga.