Hvordan kan jeg verifisere at OCR er satt opp riktig?

Etter at OCR på kontingentkontoen deres er satt opp og at HyperSys får varsel om betalinger, bør man gjøre en test-innbetaling for å se at betaling automatisk blir registrert i HyperSys.

Den vanligste måten å teste på er å betale din egen kontingent med KID i nettbanken. Betalingsinformasjon finner du på medlemsprofilen din. Hver kveld sjekker HyperSys etter betalinger, så betalinga di burde være synlig i HyperSys etter etter én til to bankdager. Når medlemskapet ditt blir registrert som betalt er alt i orden.

Dersom du allerede har betalt kontingenten din, eller av andre grunner trenger en annen KID, ta kontakt med HyperSys brukerstøtte.