Hvordan skal jeg legge til e-post vedlegg (klassisk grensesnitt)?

Vedlegg i HyperSys er ikke en fil som blir sendt til mottaker, men en URL-lenke som blir lagt til i e-posten, og mottakeren klikker på linken for nedlasting. Lenken lages ved å trykke på lenkeikonet, laste opp filen og sende det til serveren. Deretter vil det lages en lenke som mottaker av e-post kan klikke på for å se vedlegget.

Det er vanlig å skrive et ord som man markerer før man trykker på lenkeikonet, slik at det er dette ordet som vises i e-posten, og at man klikker på ordet for å se vedlegget.

Dere gjør følgende:

1. Skriv et ord, for eksempel navn på filen som skal legges ved.
  2. Marker ordet
  3. Trykk på lenkeikonet
  4. I vinduet som kommer opp, trykk på Last opp
  5. Dere velger filen som skal legges til og sender det til serveren
  6. Vinduet hopper tilbake til Lenkeinfo og der vil dere se en lenke. Trykk på OK for å fullføre opplasting av vedlegg.

Hvis man vil legge til flere filer/vedlegg i en e-post, er det bare å gjenta stegene over for hvert vedlegg.

HyperSys sender ikke ut den faktiske fila i e-posten, da utsending av filer til mange personer fort vil medføre at e-poster fra deres HyperSys vil bli regnet som søppelpost i framtida.