Betalingsrapport

Om betalingsrapport

Betalingsrapporten viser alle betalinger for medlemskap som har kommet inn til HyperSys i en gitt periode.

Betalingsrapporten kan eksporteres til Excel.

Filtrering

Filtrering gjør det mulig å velge år for rapporten, og enkeltvis kvartal eller måneder. For å velge en periode innen et annet år må man først velge året, og så velge perioden.

Man kan velge blant de ti siste årene hvor det var registrert betalinger.

Valg

Hvis man har benyttet seg av utbetaling fra reskontro gjennom året kan det også være aktuelt å ta med disse i økonomirapporten. For ta med utbetalinger i rapporten kan man klikke på bryteren «Inkluder utbetalinger» til høyre for datofilteret.