Endre medlemskap

Her kan du endre informasjonen om et medlemskap, for eksempel hvilken organisasjon medlemskapet gjelder, hvilken kontingent medlemmet skal betale, og inn- og utmeldingsdato for medlemskapet.

Dette vinduet er tilgjengelig fra Brukerprofil og Medlemsliste.

AvtaleGiro for medlemskap

Herfra er det mulig å opprette AvtaleGiro-avtale selv om medlemskapet er betalt.

Les mer her om AvtaleGiro.

Handlinger

Her er handlingene for et medlem som har status Ubetalt og Betalt.

Profil: Gå inn til brukerprofil for medlemmet.
Meld ut: Melde ut medlemmet.
Vis fakturainformasjon: Viser en detaljert side om fakturaen medlemmet har.
Send faktura per epost: Sende en epost til medlemmet med faktura som vedlegg.
Faktura (PDF): Laste ned fakturaen til medlemmet som PDF.
Krediter faktura: Kreditere fakturaen, slik at reskontro er i null.
Endre organisasjon: Endre organisasjon til medlemmet. Dere kan lese gjennomgangen her.
Endre medlemskapstype/kontingent: Endre medlemskapstypen til medlemmet.
Endre forfallsdato: Endre forfallsdato for fakturaen til medlemskapet.
Last ned medlemskort: Om systemet har medlemskort tilgjengelig, kan det lastes ned om medlemskapet er betalt.