Fakturaliste

Fakturalisten er et nyttig verktøy for å få oversikt over utsendte faktura. Les videre for å lære om hvordan den brukes!

Denne artikkelen er om fakturalisten i nytt grensesnitt, og dekker kun de funksjonene som er unike for fakturalisten. For dokumentasjon på klassisk fakturaliste, klikk her. For dokumentasjon på lister generelt, klikk her.

Oversikt

Dersom du velger kategorien ‘Økonomi’ fra sidemenyen og deretter klikker på ‘Fakturaer til medlemmer’, kommer du til fakturalista. Den ser slik ut:

Annotert skjermbilde av fakturalista.

Merknader
1. Individuell fakturastatus

2. Fullstending fakturastatisikk

Bruk av fakturalista

Fakturalista kan sorteres på fakturastatus; betalt, ubetalt, kreditert og klar for sending. Som med alle lister kan du søke fra søkefeltet, og laste ned lista som et excel ark eller en CSV-fil.

Noe funksjonalitet, som masse-håndtering av faktura og reskontrovalg fra fakturalista, er fremdeles under utvikling. For tiden må du klikke på tannhjulet i i høyre hjørne og klikke på ‘Vis side i klassisk visning’ for å få tilgang til disse funksjonene.