Hvordan: Legge til AvtaleGiro-avtale for medlemskap

Siden er under oppdatering, endringer kan forekomme!

1. Søk opp personen som skal ha medlemskap med AvtaleGiro og gå inn på profilen til personen.
  2. Under Medlemskap-boksen, ekspander  for å komme til Endre medlemskap
  3. I boksen trykk på Opprett AvtaleGiro-avtale.
  4. Når det er opprettet AvtaleGiro-avtale må denne signeres av medlemmet for å bli aktiv. Gå inn på brukerprofil til medlemmet, og se under Medlemskap, når AvtaleGiro er opprettet, men ikke signert vil det være markert med en gul prikk.

1. 5. Klikk på plusstegnet for å få opp mer informasjon om avtalen, og en link til digital signering som kan sendes til medlemmet ved å kopiere linken som vises når du klikker på Detaljer om AvtaleGiro-avtale (eller høyreklikker på Nettbasert signering, og velger å kopiere linken).

MERK: En AvtaleGiro-avtale må signeres før HyperSys kan gjennomføre trekk fra giverens konto. Les mer om AvtaleGiro i HyperSys her.