Endring av logoer

HyperSys bruker logoer for presentasjon av organisasjonen.

De vil kunne vises i selve HyperSys, på fakturaer som sendes ut, og kan også eksporteres til egne nettsider o.l.
For å endre logoer kan man klikke på «endre logo» fra organisasjonsprofilen.

Denne dialogen har tre alternativer på toppen; logo for profil i HyperSys, logo som brukes på fakturaer og logo som brukes i e-poster.

Profillogo

Dette er logoen som vises på profilsiden til organisasjonen, og eventuelt på nettsiden deres om det er integrert.

For å endre denne, klikker på «Velg fil» for å laste opp et bilde til HyperSys.
Det er også mulig å dra en fil og slippe den på feltet der det står «dra en fil hit».

Vi anbefaler filtype PNG med transparent bakgrunn, i størrelsen 200 piksler bredt og opptil 200 piksler høyt.

Fakturalogo

Dette er logoen som blir brukt på alle fakturaer HyperSys sender ut.

Vi anbefaler filtype PNG med hvit bakgrunn, med oppløsning på 300DPI (Opp til 10 cm bred og 3cm høy).

Logo i e-poster

Logoen som er lasta opp her blir brukt i e-poster sendt fra HyperSys, som for eksempel egenskrivde meldinger fra medlemslista eller automatiske meldinger som velkomst til nye medlemmer, glemt passord og lignende.

Endring av logo for e-post

Vi anbefaler filtype PNG med oppløsning på mellom 100 og 500 piksler i bredden. Maksimal høyde er 150 piksler.