Betalingsrapport

Betalingsrapporten viser alle betalinger for medlemskap som har kommet inn til HyperSys i en gitt periode. Denne rapporten gir et oversiktsbilde over antall betalinger som er ført på mot konto i en valgt periode. Har du behov for mer detaljer klikker du deg videre ved å klikke på «Håndtering/oversikt av betalinger», da kommer du til listen over betalinger. Den kan du lese mer ved å følge denne lenken.

Bildet viser eksempeldata for hvordan betalingsrapporten kan se ut.