Problemer med faktura

Enkelte handlinger i HyperSys kan føre til problemer med faktura for medlemskap. Som kan føre til at medlemskapet ikke kan markeres som betalt. Dette kan for eksempel være om betalingen er mottatt før faktura er opprettet.

Verktøy for å håndtere slike tilfeller er samlet under tittelen “Problemer med faktura” i detaljvisningen for medlemskap. Dette feltet vil kun dukke opp hvis HyperSys registrerer at det kan være problemer med fakturaen og at disse kan rettes ved hjelp av dette verktøyet.

Ved å klikke på knappen for et av verktøyene vil man komme videre til en side som beskriver problemet nærmere, og som forklarer hva som vil skje når man klikker for å rette opp i problemet.

Feil fakturadato

Hvis man registrerer en betaling med betalingsdato før fakturadato vil ikke reskontroen klare å knytte betalingen til fakturaen. I slike tilfeller vil man få opp valg om å håndtere fakturadato, som vil endre fakturadatoen til før siste betalingsdato.