Overstyringsmodus

Overstyringsmodus lar deg som superbruker se HyperSys slik systemet oppleves for en annen bruker. I denne artikkelen dekkes hvordan man burde bruke overstyringsmodus, hvordan du overstyrer en bruker, og hvordan du avslutter overstyringsmodus.

Før du overstyrer

Overstyringsmodus skal kun brukes som del av assistanse og feilsøking. Du skal aldri bruke denne modusen til å omgå begrensninger i systemet. Alle handlinger du gjør er aktive og vil se ut som de er gjort av den overstyrte brukeren, men det vil loggføres at du har overstyrt brukeren før disse handlingene er utført. Overstyringsmodus kan ikke brukes til å signere dokumenter o.l.

Innta og avslutte overstyringsmodus

For å innta overstyringsmodus må du først navigere deg fram til brukerprofilen til brukeren du ønsker å overstyre. Klikk så på hamburgermenyen i høyre hjørne, og velg ‘Ta over bruker’.

Skjermbilde som viser hvor på brukerprofilen du finner valg for å overstyre en bruker.

Du får så opp overstyringsvisningen, som ser slik ut:

Skjermbilde som viser hvordan HyperSys ser ut i overstyringsmodus.

HyperSys blir nå vist nøyaktig slik det oppleves for den overstyrte brukeren, med unntak av det røde banneret på toppen av siden. Dette banneret kan klikkes på for å avslutte overstyringen.