Innlogging til HyperSys

Opprette passord

Om det er føreste gang du skal logge deg inn i HyperSys må du først be om å få tilsendt passord på e-post. Da knytter HyperSys ditt medlemsnummer eller e-post adresse med dette passordet.

1. Klikk Glemt passord
  2. Skriv inn din e-postadresse (eller medlemsnummer) og klikk Send nytt passord Du vil så få tilsendt en e-post med en lenke for å sette opp ny passord
  3. Klikk på logg inn øverst i høyre hjørne dersom du ikke blir videreført direkte til innloggingssiden
  4. Logg inn med din e-post/medlemsnummer og passordet du har laget

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.