Hvordan: Legge til medlem/aktør i kampanje uten AvtaleGiro

Denne artikkelen er for tiden under oppdatering, endringer vil forekomme.

Medlemmer (og aktører uten medlemskap) kan legges til i kampanje uten bruk av AvtaleGiro fra forskjellige lister i systemet. Denne funksjonen er ment som et grunnlag for å legge til medlemmer i adresselister for utsending av brev hvor organisasjoner oppfordrer sine medlemmer til å gi økonomisk støtte. Deltakelse i slike kampanjer innebærer dermed ikke at personen får tildelt betalingsplan for fast donasjon – men at det opprettes et KID-nummer knyttet til personen. Dette KID-nummeret brukes som grunnlag når du senere i året skal sende ut “donasjonsønskebrev” til medlemmene i din organisasjon.

Denne artikkelen forklarer hvordan man legger til medlem/aktør i en kampanje uten AvtaleGiro, les mer om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro. For å lese mer om hvordan du legger til medlemmer gjennom kampanjeverving er dette beskrevet i en egen artikkel, den kan du finne på følgende lenke Les mer om hvordan du kan bruke skjema for kampanjeverving.

Fra aktør- eller medlemslisten

Ettersom aktører ikke nødvendigvis har medlemskap er aktørlisten kun tilgjengelig i hovedorganisasjonen. For å få tilgang til aktørlisten, må du stå i hovedorganisasjonen. Aktørlisten krever superbrukertilgang.

1. Filtrer ut de brukerne som skal legges til i kampanjen
  2. Marker brukerne
  3. Klikk på Legg til i
  4. Velg kampanjen medlemmene skal legges til i
  5. Klikk Invitér x aktør(er) til kampanje