Landingssida

Hva er landingssida?

Landingssida er den første sida du havner på når du logger inn i HyperSys. Denne er personlig og oppsummerer det viktigste for deg som medlem og de ulike organisasjonene hvor du har verv. Hva som vises varierer basert på brukertilgang.

Oversikt
Annotert skjembilde av landingssida som forklarer hva de forskjellige elementene på sida gjør, med henvisning til merknader under bildet.

Merknader:
1. Bruker-avatar
2. Medlemsnummer
3. Snarvei til brukerprofil
4. Medlemskort
5. Indikasjon for betalingsstatus
6. Brukerens arrangementer
7. Uhåndterte oppgaver

8. Organisasjonsavatar
9. Kontaktinformasjon
10. Verv
11. Legg til medlem
12. Send e-post
13. Send sms
14. Organisasjonens arrangemeter
15. Oppsummering av medlemsstatus

Oppbygging

Øverst på landingssida for du en oppsummering av den viktigste informasjonen for deg som bruker i systemet. Denne delen kommer opp for alle, uavhengig av tilganger. Dersom du har verv eller en annen rolle som gir økt tilgangsnivå i systemet får du også opp informasjon om organisasjonene dette gjelder nederst. I bildet over får Unni Kornås opp informasjon fra Organisasjon1 sentralt fordi hun har superbrukertilgang i sentralleddet, og informasjon fra Organisasjon1 Sandefjord på grunn av hennes styreverv i lokallaget.

Brukerdel

Øverst til venstre finner du brukerens avatar, og under denne ligger brukerens medlemsnummer, etterfulgt av en link til brukerens profilside.

Midt på brukerdelen ligger det et medlemskort med en rullegardinmeny som kan utvides for mer informasjon. Her får brukeren raskt oversikt over betalingsstatus på det gjeldende medlemskapet. Under medlemskortet ligger en enkel oversikt over relevante arrangementer for brukeren, som kan blas i ved å klikke på pilene til høyre og venstre.

Helt til høyre dukker eventuelle oppgaver opp. Disse kan eksempelvis varsle brukeren om at de har mottatt en faktura som enda ikke er betalt, eller at de har en ubesvart arrangementsinvitasjon. Oppgaver kan enkelt håndteres ved å klikke på dem.

På landingssiden vises kun en veldig enkel oversikt fra brukerens medlemskap, og hva som dukker opp kan variere. For eksempel finner du kun en arrangementsoversikt dersom det finnes arrangementer å vise. En bredere oversikt, og valg som å endre brukeravatar eller personalia, finnes på brukerprofilen.

Organisasjonsdel

Som nevnt dukker organisasjonsdelen bare opp dersom du har et verv eller en annen rolle med økt tilgangsnivå i en organisasjon. Har du dette, får du opp et enkelt organisasjonskonsoll på landingssida. Til venstre finner du organisasjonens avatar, sammen med en enkel oppsummering av organisasjonens personalia, dersom dette er lagt inn. Har du et styreverv i organisasjonen vises også dette her.

I stedet for et medlemskort finner du øverst i midten en valg for å legge til medlemmer, eller sende ut e-post eller sms. Klikk her for å lese mer om e-post, og her for sms. Under finnes en oversikt over arrangementer organisasjonen er arrangør av eller på en annen måte tilknyttet, dersom det finnes noe å vise.

I liket med medlemmer kan organisasjoner også ha uhåndterte oppgaver. Dette kan være hvis medlemmer har ubalanserte reskontroer, eller organisasjonen har til gode å fylle ut årsrapport. Under alle eventuelle oppgaver kan du se en enkel medlemsstatus, med oversikt over betalte kontra ubetalte medlemmer og sammenligning med fjoråret.

Også her viser landingssida bare en veldig enkel oversikt. For å se detaljer, klikk deg inn på organisasjonsprofilen.