Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fakturaliste

Ved å klikke på Økonomi -> Fakturaer vil dere komme til en liste over fakturaer som er sendt til medlemmer og evt. til underorganisasjoner (i forbundstilfeller).

Bildet viser fakturalisten med ulike sorteringsmuligheter uthevet. Merk den lille pilen ved siden av Velg kolonner og filtre gir deg noen avanserte og smarte valg for både lagring og deling av listen!

Listen kan sorteres på status; betalt, delvis betalt, ubetalt, eller kreditert. Det er mulig å søke i listen fra søkefeltet, og listen kan lastes ned som excel eller CSV-fil. Det er også mulig å sende faktura på e-post fra listen. Som med andre lister i HyperSys er det mulig å velge hvilket år listen skal vise.

Ved å klikke på informasjonen i en linje, åpner du et nytt vindu som viser detaljert fakturainformasjon. Avhengig av hvilken status faktura har i HyperSys vil du kunne få forslag til handlinger som kan gjøres, er det f.eks. en delvis betalt faktura vil HyperSys foreslå at du kan gi rabatt eller registrere en ny betaling på fakturaen. Vi kan i tillegg navigere videre til reskontro, og få informasjon om reskontrobevegelsene som er registrert på mottaker av faktura. Vinduet vil vise reskontro for medlemskap for medlemmer dersom faktura gjelder kontingent, og organisasjonsreskontro dersom man ser på fakturaer sendt til underorganisasjoner.

Les mer om reskontro, og håndtering av reskontro her.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *