Skip to content Skip to footer

Hvordan håndtere eksterne betalinger i HyperSys.

Ulike organisasjoner har forskjellige måter å håndtere betaling for faktura. Med opplasting av betalingsdata kan dere registrere flere betalinger som kommer fra eksterne kilder samtidig.


Ved ekstern betaling, som f.eks. kan være lokal eller direkte kontantbetaling for medlemskap eller donasjon må de registreres i HyperSys for at betalingen skal kunne kobles til medlemmet. Som ved medlemsopplasting må noen felt være fylt ut for at systemet kan koble riktig informasjon til riktige felt.

Som den blå boksen i Last opp ny fil forklarer, kan du trykke her for å laste ned en excel-fil med feltene som er nødvendig for å laste opp i HyperSys.

For mer informasjon hva disse feltene kan innheholde, kan dere lese spesifikasjoner for betaling fra Unicornis sin offentlig skymappe.

Under Valg kan du krysse av om å ignorere overskytende beløp i kontingent. Det vil si at om beløpet er høyere i filen enn kontingenten er for medlemmet, vil resterende beløpet ignoreres.


Når Eksternt er valgt, kan du se oversikt over opplastninger som har skjedd tidligere med detaljer om OpplastingsdatoOrganisasjonLastet opp avStatus og Verktøy.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *