Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Betalingsplaner

Betalingsplan er spesifisering av hvor ofte, hvordan og på hvilken måte faste betalinger skal gjennomføres. En kan velge mellom følgende betalingsmetoder: AvtaleGiro, Vipps Faste Betalinger og Postgiro. Disse er oftest brukt til å gjennomføre betalinger tilknyttet donasjonskampanjer, som månedlig donasjon. Betalingsplanen spesifiserer et medlems deltagelse i en donasjonskampanje, og er nødvendighet for å automatisk gjennomføre betalinger. 

Betalingsplanene er knyttet til spesifikke donasjonskampanjer. Disse finner du ved å gå inn på en spesifikk kampanje også videre inn på “donasjonskampanje-oppsett”.

Under betalingsplaner får du opp de aktive betalingsplanene dere har og hvor mange givere det er fordelt på disse samt frekvensen betalingen skal skje. Her kan du også opprette nye planer og slette planer som ikke har givere. Det er ikke mulig å slette betalingsplaner som har givere.

Her kan du også legge til nye betalingsplaner ved å fylle inn summen, ønsket hyppighet og første trekkdato. Den nye betalingsplanen vil dukke opp i oversikten når du trykker “lagre”. 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *