Skip to content Skip to footer

Nettsideinnstillinger

På denne siden kan du endre innstillinger som påvirker hvordan startsiden til din organisasjon ser ut.

Tekst som vises på startsiden

Det er her du skriver velkomsthilsenen som medlemmen møter når de skal logge seg inn i HyperSys. Denne teksten vil vises til alle som logger seg inn i deres system. I tillegg til en hilsen kan du også bruke denne teksten til å gjøre medlemmer oppmerksomme på dette eller hint vedrørende bruk av HyperSys innad i din organisasjon.

Nettsidelogo

Det er ved hjelp av opplastning av nettsidelogo at du setter personlig preg på både HyperSys og innloggingssiden for dine medlemmer, logoen vil bli vist øverst til venstre på alle sider i HyperSys og på innloggingssiden. Vi anbefaler PNG filer med transparent bakgrunn i størrelsen 200×50 piksler for best resultat.

Bakgrunnsbilde på startsiden

Om du ønsker å gjøre innlogging til HyperSys veldig personlig kan du også endre bakgrunnsbilde på innloggingssiden, det gjør du ved hjelp av bildeopplastningsverktøyet.

Tilbakestill

Hvis du får et behov for å tilbakestille personlige preg kan du bruke huke av i boksen «tilbakestill bilder og tekst», da vil bakgrunnsbilde, logo og startside-tekst bli byttet ut HyperSys standard innstillinger.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.