Anonymisering av enkeltpersoner

Vi jobber for tiden med å oppdatere dokumentasjon. Denne siden vil kunne bli endret eller fjernet.

Anonymisering av enkeltpersoner er tilgjengelig fra brukerprofilen. Ved å gå helt nederst på brukerprofilen, vil dere kunne klikke på Anonymiser (navn).

Når dere klikker der vil det dukke opp et nytt vindu hvor du får valg om hvilken metode som skal brukes for fjerning av informasjon. Dere må ha satt opp en metode for anonymisering på siden for oppsett av anonymisering for å gjennomføre anonymisering av enkeltpersoner.

Ved å velge en metode for anonymisering, vil det komme en oppsummering av hva som skjer ved anonymisering.

Når dere klikker på Kjør anonymisering vil det dukke opp et nytt vindu som ber deg bekrefte handlingen, ettersom det ikke er mulig å angre handlingen når den er gjennomført. Ved å bekrefte anonymisering, vil anonymiseringen dukke opp i listen over anonymiserte.