Endring av logoer

HyperSys bruker logoer for presentasjon av organisasjonen.

De vil kunne vises i selve HyperSys, på fakturaer som sendes ut, og kan også eksporteres til egne nettsider o.l.
For å endre logoer kan man klikke på «endre logo» fra organisasjonsprofilen.

Profillogo

Dette er logoen som vises på profilsiden til organisasjonen.

Hvis man vil endre denne, klikker man på «Velg fil» for å laste opp et bilde til HyperSys.
Det er også mulig å dra en fil og slippe den på feltet der det står «dra en fil hit».

Vi anbefaler filtype PNG med transparent bakgrunn, i størrelsen 200 piksler bredt og opptil 200 piksler høyt.

Fakturalogo

Dette er logoen som blir brukt på alle fakturaer HyperSys sender for din organisasjon.

Hvis man vil endre denne, klikker man på «Velg fil» for å laste opp et bilde til HyperSys.
Det er også mulig å dra en fil og slippe den på feltet der det står «dra en fil hit».

Vi anbefaler filtype PNG med hvit bakgrunn, med oppløsning på 300DPI (Opp til 10 cm bred og 3cm høy).