Fakturaliste

Ved å klikke på Økonomi -> Fakturaer vil dere komme til en liste over fakturaer som er sendt til medlemmer og andre, og til underorganisasjoner.

Listen kan sorteres på status; Betalt, Ubetalt eller Kreditert, det er mulig å søke i listen fra søkefeltet, og listen kan lastes ned som excel og CSV-fil. Det er også mulig å sende faktura på e-post fra listen. Som med andre lister i HyperSys er det mulig å velge hvilket år listen skal vise.

Ved å klikke på fakturanummeret vil et nytt vindu dukke opp, som viser fakturainformasjon. Fra dette vinduet kan man klikke seg videre til reskontro, og få informasjon om reskontrobevegelsene som er registrert på mottaker av faktura. Vinduet vil vise reskontro for medlemskap for medlemmer dersom faktura gjelder kontingent, og organisasjonsreskontro dersom man ser på fakturaer sendt til underorganisasjoner.

Les mer om reskontro, og håndtering av reskontro her.