Fornying

Ved innlogging vil dere få opp dette valget, hvor dere ved å trykke på det blå feltet, har mulighet til å endre på kontigenter eller masseendre medlemskapstyper før 2020.

Når dere går inn på siden for fornying vil dere få valget «Ja, alt er likt, forny alle kontigenter og medlemmer» eller «Nei, jeg vil gjøre endringer». Dersom dere velger at alt er rett, får dere et oversiktsvindu med alle kontingentene, pris og antall medlemmer det gjelder. Dere trenger da å bekrefte om denne informasjonen er korrekt eller ikke.

Dersom dere velger å gjøre endringer vil dere bli sendt videre til denne siden. Der har dere muligheter til å gjøre endringer på gjeldende kontingenter. Dere kan da velge å beholde årets pris, endre den, fornye til annen medlemskapstype eller deaktivere kontingenten. Etter dere har bekreftet denne informasjonen, vil dere bli tatt videre til håndtering av medlemmer som må gjøres noe med.