Konfigurasjon av arrangement

For å få tilgang til denne siden trenger du høyeste tilgangsnivå for «Arrangement» som blir satt her.

For å konfigurere arrangementmodulen går du via menyvalget «Arrangement» -> «Konfigurasjon«, husk å sette sentralleddet som aktiv organisasjon.

Her vil du få opp alle:

• Arrangementtyper
  • Rolletyper
  • Påmeldingsvalg

som er tilgjengelig for organisasjonen. Det er også mulig å legge til nye eller endre eksisterende.

En arrangementtype krever at det er definert minst én rolletype som kan brukes for den aktuelle typen, derfor burde du sette opp alle rolletyper som skal være tilgjengelig før du lager arrangementtypen.

For å lage en ny type eller et nytt valg, klikker du på pluss ikonet () på høyre siden av det du ønsker å opprette.
For å endre en eksisterende type eller et eksisterende valg, klikker du på blyant ikonet () på høyre siden av det du ønsker å endre.
Ved å trykke på pluss ikonet () til venstre for eksisterende typer/valg, kan du se utvidet informasjon om typen/valget.

For mer detaljert informasjon om hvordan opprette eller endre typer/valg kan du se her: